Skip to main content

Feestzaal

Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...

Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant. Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.

Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%.

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus €3 per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

Voor familiefeesten en communies vragen we een voorschot van €250 binnen 14 dagen na reservatie.

  • Soepen

    Soepen aan 5.50 (2 maal bediend)

    • Groentensoep van de tuinvrouw
    • Tomatenroomsoep
    • Soep van tomaat en pompoen of courgette of venkel
    • Broccolisoep
    • Pompoensoep met curry en kokosmelk
    • Preisoep met ham
    • Soep van witloof met knolselder en spek
    • Knolseldersoep met appel en curry
    • Soep van wortel met knolselder en chorizo

    Soepen aan 6.00 (2 maal bediend)

    • Seldersoep met kruidenkaas en kip
    • Roomsoep met champignon, kip en kervel
    • Romig soepje van asperges met platte peterselie

  • Voorgerechten

    Voorgerechten 15 euro

    Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet

    Koolvishaasje op zijn Spaans met gamba, paëllarijst met saffraan en wijnsaus

    Koolvishaasje met korstje van kruidenkaas, tomatenfondue en wijnsaus

    Vispannetje “De Strooyen Hen”

    Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoen

    Krokante salade met kroketje van kaas, meloenbolletjes en gedroogde ham

    Zeewolf of leng op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
    (of volgens aanbod)

    Mooie meidhaasje gebakken, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter

    Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel

    Frivole salade vergezeld van krokant visreepje, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade

    Samenspel van mousse van forel, gerookte zalm, tartaar van zalm en avocado

    Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat

    Leng op gekarameliseerd witloof, sausje met curry

    Trio van garnaalkroketje met een vissoepje en tomaat met avocado en garnaal

    Voorgerechten 16.5 euro

    Pladijs met grijze garnaaltjes, gebakken champignon zalfje van bloemkool

    Kabeljauw met een krokant korstje van Parmezaan en hazelnoot, blanke boter

     

     

  • Hoofdgerechten

    Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of een voorgerecht => + €3 per persoon.

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 18

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 18

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 18

    Gelardeerd kalkoekengebraad met spek en jagerssaus 19

    Magret de canard, sausje met oude port 20

    Parelhoenfilet met cognac 22

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 18

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 18

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 18

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 18

    Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 18

    Varkenswangetjes in St.Bernardus 21

    Rundsgebraad Bordelaise 21

    Rundsfiletmignon met porto 23

    Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 22

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 22

    Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 1 euro per persoon.

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry    15

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten           15.5

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico          15.5
    Kalkoentournedos met honing sausje met dragon              15.5

    Magret de canard, sausje met oude port                          17

    Parelhoenfilet met cognac                                  17

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze                          15

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot                                   16

    Varkenshaasje                                             17

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje                   16

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes                    16

    Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff                16

    Varkenswangetjes in St.Bernardus                                17
    Rundsgebraad Bordelaise                                   17
    Rundsfiletmignon met porto                                     19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne                         19.5

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden                           18.5

  • Nagerechten

    Alle desserten worden voorzien van koffie (supplement versnaperingen en bijbediening koffie €2.5 p.p.)

    Biscuittaartje met fruit en slagroom 9.50

    Pièce Monté volgens gelegenheid  9.50

    Warme appeltaart met vanille ijs 9.50

    Progrestaart met slagroom en coulis van framboos 9.50

    Bladerdeegje met amandelschilffers, fruit,vanillecrème encoulis van rood fruit 9.50

    In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille chocoladesaus of aardbeiencoulis 10.00

    Taartje van de chef met ijs, crumble en coulis 10.50

    Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) 12.50

    Dessertbuffet en koffie ( vanaf 50 pers ) 15.50

    3 maal Koffie en versnaperingen i.p.v. dessert 6.50