Feestzaal

Onze feestzaal


Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...

Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant. Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.

Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt.

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus 2€  per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

  • Soepen

    Soepen aan 5.00 (2 maal bediend)

    • Groentensoep van de tuinvrouw
    • Tomatenroomsoep
    • Soep van tomaat en pompoen of courgette of venkel
    • Broccolisoep
    • Pompoensoep met curry en kokosmelk
    • Preisoep met ham
    • Soep van witloof met knolselder en spek
    • Knolseldersoep met appel en curry
    • Soep van wortel met knolselder en chorizo

    Soepen aan 5.50 (2 maal bediend)

    • Seldersoep met kruidenkaas en kip
    • Roomsoep met champignon, kip en kervel
    • Romig soepje van asperges met platte peterselie

  • Voorgerechten

    Voorgerechten 13 euro

    Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet

    Koolvishaasje op zijn Spaans met gamba, paëllarijst met saffraan en wijnsaus

    Koolvishaasje met korstje van kruidenkaas, tomatenfondue en wijnsaus

    Vispannetje “De Strooyen Hen”

    Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoen

    Krokante salade met kroketje van kaas, meloenbolletjes en gedroogde ham

    Voorgerechten 14 euro

    Zeewolf of leng op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
    (of volgens aanbod)

    Mooie meidhaasje gebakken, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter

    Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel

    Frivole salade vergezeld van krokant visreepje, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade

    Samenspel van mousse van forel, gerookte zalm, tartaar van zalm en avocado

    Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat

    Trio van garnaalkroketje met een vissoepje en tomaat met avocado en garnaal

    Voorgerechten 15 euro

    Pladijs met grijze garnaaltjes, sausje met mosselen, gebakken champignon zalfje van bloemkool

    Kabeljauw met een krokant korstje van Parmezaan en hazelnoot, blanke boter

     

     

  • Hoofdgerechten

     

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 16

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 16

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 16

    Magret de canard, sausje met oude port 17

    Parelhoenfilet met cognac 18

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 16

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 16

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 16

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 16

    Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 16

    Varkenswangetjes in St.Bernardus 17

    Rundsgebraad Bordelaise 17

    Rundsfiletmignon met porto 20

    Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 19.5

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 19

    Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 0.80 cent per persoon.

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry    15

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten           15.5

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico          15.5
    Kalkoentournedos met honing sausje met dragon              15.5

    Magret de canard, sausje met oude port                          17

    Parelhoenfilet met cognac                                  17

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze                          15

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot                                   16

    Varkenshaasje                                             17

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje                   16

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes                    16

    Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff                16

    Varkenswangetjes in St.Bernardus                                17
    Rundsgebraad Bordelaise                                   17
    Rundsfiletmignon met porto                                     19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne                         19.5

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden                           18.5

  • Nagerechten

     Alle desserten worden voorzien van koffie met bij bediening.

    Biscuittaartje met fruit en slagroom 8.50

    Pièce Monté volgens gelegenheid  9.00

    Warme appeltaart met vanille ijs 9.00

    Progrestaart met slagroom en coulis van framboos 9

    Bladerdeegje met amandelschilffers, fruit,vanillecrème encoulis van rood fruit 9,00

    In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille chocoladesaus of aardbeiencoulis 9

    Créatie van chocoladefluweel met karamel 9.00

    Taartje van de chef met ijs, crumble en coulis 10,00

    Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) 12,00

    Dessertbuffet en koffie ( vanaf 50 pers ) 14,00

    3 maal Koffie en versnaperingen in plaats van dessert 5,00

Feestzaal galerie


IMG 1896-Large
IMG 1897-Large
IMG 1898-Large
IMG 1901-Large
IMG 1902-Large
IMG 1903-Large
IMG 1905-Large
IMG 1907-Large
IMG 1908-Large
IMG 1909-Large
IMG 1911-Large
IMG 1924-Large
IMG 1925-Large
IMG 1929-Large
IMG 1930-Large
IMG 1935-Large

 

© DeStrooyenHen.be is een website van De STrooyen Hen BV
BTW: BE 0545.743.873
Watouseweg 54 8970 Poperinge

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD