Feestzaal
Banquet
Party Hall
Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...
Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant. Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.
Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%.
Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of
Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus €3 per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.
Voor familiefeesten en communies vragen we een voorschot van €250 binnen 14 dagen na reservatie.
Outre le restaurant, De Strooyen Hen dispose également d'une salle de bal pour les banquets, les fêtes de communion,...
Les menus sont composés selon les souhaits du client. Menu de groupe à partir de 15 personnes, tout le groupe commande le même menu.
Si le nombre de personnes est inférieur à 15, le prix du menu sans les boissons est majoré de 10%.
N'hésitez pas à vous renseigner au 057 38 80 70 ou à l'adresse
Si le plat principal n'est pas précédé d'un potage ou d'une entrée, plus 3 euros par personne. Si les personnes spécifiées ne sont pas présentes le jour même, la moitié du montant total pour les personnes non présentes sera facturée.
Pour les fêtes de famille et les communions, nous demandons un acompte de 250 € dans les 14 jours suivant la réservation.
In addition to the restaurant, De Strooyen Hen also has a ballroom for banquets, communion parties,...
Menus are composed according to the customer's wishes. Group menu from 15 persons, the whole group orders the same menu.
If the number of persons is less than 15, the price of the menu without drinks is increased by 10%.
Feel free to enquire via 057 38 80 70 or
If main course is not preceded by soup or starter plus €3 per person. If specified persons are not present on the day, half of the total amount for those not present will be charged.
For family parties and communions, we require a deposit of €250 within 14 days of booking.
Aanbod tijdens feesten
Offre pendant les fêtes
Offer during parties
Soepen aan 6.0 (2 maal bediend)
- Getomateerde groentesoep
- Tomatenroomsoep
- Groene groentesoep met kervel
- Soep van tomaat en pompoen of courgette of venkel
- Broccolisoep met courgette
- Pompoensoep met zoete aardappel
- Preisoep met ham
- Soep van witloof met knolselder en spek
- Knolseldersoep met appel en curry
- Soep van wortel met knolselder en chorizo
Soepen aan 6.5 (2 maal bediend)
- Kippenvelouté met balletjes en kervel
- Soepje van bloemkool en prei met curry
- Romig soepje van asperges met platte peterselie
Voorgerechten 16.0 euro
- Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet
- Koolvishaasje op zijn Spaans met gamba, paëllarijst met saffraan en wijnsaus
- Koolvishaasje met korstje van kruidenkaas, tomatenfondue en wijnsaus
- Vispannetje “De Strooyen Hen”
- Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoen
- Zeewolf of leng op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
- Trio van garnaalkroketje met een vissoepje en een terrine van de visser
- Zeewolf, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter
- Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel
- Duo van gerookte- en gepekelde zalm, avocado, furekake en zure room
- Samenspel van mousse van forel, carpaccio van sint jacobsnoot, bieslookroom en sojavinaigrette
- Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat
- Krokante salade met kroketje van kaas, meloenbolletjes en gedroogde ham
Voorgerechten 17.0 euro
- Pladijs met grijze garnaaltjes, gebakken champignon zalfje van bloemkool
- Kabeljauw met een krokant korstje van Parmezaan en hazelnoot, blanke boter
Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of een voorgerecht => + €3 per persoon.
- Bonte gefarceerde kalkoenborst 19
- Kalkoengebraad met champignonsaus 19
- Kalkoengebrad in een sausje met dragon 19
- Kalkoenhaasje met roze peper, rozemarijn en whisky 20
- Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 19
- Gelardeerd kalkoengebraad met spek in roomsaus 19
- Magret de canard, sausje met oude port 21
- Parelhoenfilet met cognac 22
- Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 19
- Ardeens varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of met verse rozemarijn en sjalot 19
- Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 19
- Gemarineerd varkenshaasje in wildsaus 19
- Varkenshaasje met vodka, champignons en stroganoff 19
- Rundsgebraad Bordelaise 22
- Rundsgebraad met champignon, peperbolletjes en tomaat 22
- Rundsfiletmignon met porto 24
- Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 23
Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 1 euro per persoon.
Alle desserten worden voorzien van koffie
(supplement versnaperingen en bijbediening koffie €2.5 p.p.)
- Biscuittaartje met fruit en slagroom en coulis 10
- Warme perentaart met amandel, advocaat en chocolade ijs 10
- Warme appeltaart met vanille ijs en slagroom 10
- Progrèstaartje met framboos 10
- Tiramitsutaartje met amaretto 10
- Pavlova met chocolade, slagroom en rood fruit 10
- In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille, coulis van chocolade of van aardbei 11
- Ijsbeker met sabayon, frambozencoulis 11
- Ijsbeker met chcoladesabayon en crunch van amandel 11
- Brownie met passievruchtencrémeux en crème van chocolade 11
- Royaal dessertbord 13
bv. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/
taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) - Dessertbuffet en koffie (vanaf 50 pers) 15.5
- Enkel koffie en versnaperingen 6.50
Soupes
Soupes à 5,50 (servies deux fois)
- Soupe de légumes de la dame du jardin
- Velouté de tomates
- Soupe de tomates et potiron, courgette ou fenouil
- Soupe au brocoli
- Soupe de potiron au curry et lait de coco
- Soupe de poireaux au jambon
- Soupe d'endives au céleri-rave et au lard
- Soupe de céleri-rave aux pommes et au curry
- Soupe de carottes au céleri-rave et au chorizo
Soupes à 6.00 (servies deux fois)
- Velouté de céleri au fromage d'herbes et au poulet
- Velouté de champignons, poulet et cerfeuil
- Velouté d'asperges au persil plat
Plats de résistance
Si un plat principal n'est pas précédé d'une soupe ou d'une entrée => + 3 € par personne.
- Médaillons de poulet fermier avec panko, estragon et sauce au xérès 18
- Rôti de dinde avec sauce aux champignons et légumes variés 18
- Rôti de dinde au bacon et sauce balsamique 18
- Rôti de dinde lardée, bacon et sauce chasseur 19
- Magret de canard, sauce au vieux porto 20
- Filet de pintade au cognac 22
- Rôti braisé à la Poperinge 18
- Filet de porc à la moutarde en saumure ou au romarin frais et à l'échalote 18
- Filet de porc grillé à la sauce crémeuse 18
- Filet de porc à la sauce au gibier et aux airelles 18
- Filet de porc à la vodka, aux champignons et au stroganoff 18
- Joues de porc au St-Bernard 21
- Rôti de bœuf à la Bordelaise 21
- Filet mignon de bœuf au porto 23
- Rôti de veau (petite tête) au champagne fin 22
- Longe de veau en sauce aux fines herbes 22
Tous nos plats sont accompagnés de verdures variées, de croquettes ou de rochers de pommes de terre ou de frites. Si gratin de pommes de terre plus 1 euro par personne.
Desserts
Tous les desserts sont servis avec du café
(rafraîchissements supplémentaires et café additionnel €2.5 p.p.)
- Tartelette aux biscuits avec fruits et crème fouettée 9,50
- Pièce Monté selon l'occasion 9.50
- Tarte aux pommes tiède avec glace à la vanille 9.50
- Gâteau progre avec crème fouettée et coulis de framboise 9.50
- Pâte feuilletée aux éclats d'amandes, fruits, crème vanille encoulis de fruits rouges 9.50
- Gâteau à la crème glacée torsadée maison avec meringue, sauce chocolat vanille ou coulis de fraises 10.00
- Tarte du chef avec glace, crumble et coulis 10.50
- Assiette de desserts généreuse avec par exemple mousse au chocolat/glace fraîchement tournée/tarte/fruit/crème brûlée (autre combinaison possible) 12,50
- Buffet de desserts et café ( à partir de 50 pers ) 15.50
- 3 cafés et snacks au lieu du dessert 6,50