Feestzaal

Onze feestzaal


Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...

Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant.Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.

Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%.

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus 2€  per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

  • Soepen

    Soepen aan 4.00 (2 maal bediend)

    • Groentesoep van de tuinvrouw
    • Tomatenroomsoep
    • Soep van tomaat en pompoen
    • Broccolisoep
    • Soep van tomaat courget en basilicum
    • Soep van wortel met knolselder

    Soepen aan 4.50 (2 maal bediend)

    • Preisoep met ham
    • Aspergesoep
    • Soepje van witloof met knolselder en spek
    • Ijsbergslasoep met korstjes

    Soepen aan 5.50 (2 maal bediend)

    • Roomsoepje met curry en kip
    • Roomsoep met champignon, kip en kervel

  • Voorgerechten

    Voorgerechten 13 euro

    Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet

    Pladijsfilet met geconfijt witloof, blanke botersaus
    (niet in het voorjaar)

    Vispannetje “De Strooyen Hen”
    Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoen

    Zeewolf op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
    (of volgens aanbod)

    Trio van garnaalkroketje met een vissoepje en garnalen

    Duo van zalm en pladijs op spinazie met mousseline

    Mooie meidhaasje gebakken, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter

    Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel

    Frivole salade vergezeld van krokante visreepjes, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade

    Samenspel van mousse van forel, gerookte zalm gevuld met tartaar van zalm

    Krokante salade met kroketjes van oud Brugge, meloenbolletjes en gedroogde ham

    Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat

  • Hoofdgerechten

     

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 15

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 15.5

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 15.5

    Kalkoentournedos met honing sausje met dragon 15.5

    Magret de canard, sausje met oude port 17

    Parelhoenfilet met cognac 17

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 15

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 16

    Varkenshaasje 17

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 16

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 16

    Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff 16

    Varkenswangetjes in St.Bernardus 17

    Rundsgebraad Bordelaise 17

    Rundsfiletmignon met porto 19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 19.5

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 18.5

    Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 0.80 cent per persoon.

    Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry    15

    Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten           15.5

    Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico          15.5
    Kalkoentournedos met honing sausje met dragon              15.5

    Magret de canard, sausje met oude port                          17

    Parelhoenfilet met cognac                                  17

    Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze                          15

    Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot                                   16

    Varkenshaasje                                             17

    Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje                   16

    Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes                    16

    Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff                16

    Varkenswangetjes in St.Bernardus                                17
    Rundsgebraad Bordelaise                                   17
    Rundsfiletmignon met porto                                     19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne                         19.5

    Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden                           18.5

  • Nagerechten

     Alle desserten worden voorzien van koffie met bij bediening.

    Biscuittaartje met fruit en slagroom 8.50

    Vanillebavarois met biscuit 8.50

    Warme appeltaart met vanille ijs 9.00

    Progrestaart met slagroom en coulis van framboos 8.50

    Bladerdeegje met amandelschilffers, fruit,vanillecrème encoulis van rood fruit 9,00

    In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille,en chocoladecoulis 8.50

    Créatie van chocoladefluweel met sorbet van franmboos 9.00

    Trio van mousse van chocolade/crème brulée/ijs/crumble 9,00

    Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) 11,00

    Dessertbuffet en koffie ( vanaf 30 pers ) 14,00

    3 maal Koffie en versnaperingen in plaats van dessert 4,80

Feestzaal galerie


IMG 1896-Large
IMG 1897-Large
IMG 1898-Large
IMG 1901-Large
IMG 1902-Large
IMG 1903-Large
IMG 1905-Large
IMG 1907-Large
IMG 1908-Large
IMG 1909-Large
IMG 1911-Large
IMG 1924-Large
IMG 1925-Large
IMG 1929-Large
IMG 1930-Large
IMG 1935-Large

 

© DeStrooyenHen.be is een website van De STrooyen Hen BV
BTW: BE 0545.743.873
Watouseweg 54 8970 Poperinge

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD