Feestzaal
Onze feestzaal
Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,...
Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant.Groepsmenu vanaf 15 personen, de hele groep besteld hetzelfde menu.
Als het aantal personen minder is dan 15 wordt de prijs van de menu zonder drank verhoogt met 10%.
Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus 2€ per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.
-
Soepen
Soepen aan 4.00 (2 maal bediend)
• Groentesoep van de tuinvrouw
• Tomatenroomsoep
• Soep van tomaat en pompoen
• Broccolisoep
• Soep van tomaat courget en basilicum
• Soep van wortel met knolselderSoepen aan 4.50 (2 maal bediend)
• Preisoep met ham
• Aspergesoep
• Soepje van witloof met knolselder en spek
• Ijsbergslasoep met korstjesSoepen aan 5.50 (2 maal bediend)
• Roomsoepje met curry en kip
• Roomsoep met champignon, kip en kervel -
Voorgerechten
Voorgerechten 13 euro
Victoriabaars met aardappelschubbetjes, venkel, wijnsaus, toets van rode biet
Pladijsfilet met geconfijt witloof, blanke botersaus
(niet in het voorjaar)Vispannetje “De Strooyen Hen”
Zalmrug gevuld met fijne groentjes en choronsaus/sausje met limoenZeewolf op een zuiderse ratatouille met blanke boter en basilicumolie
(of volgens aanbod)Duo van zalm en pladijs op spinazie met mousseline
Mooie meidhaasje gebakken, zalfje van pompoen, gebakken oesterzwam en sausje met hoeveboter
Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel
Frivole salade vergezeld van krokante visreepjes, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade
Samenspel van mousse van forel, gerookte zalm gevuld met tartaar van zalm
Krokante salade met kroketjes van oud Brugge, meloenbolletjes en gedroogde ham
Carpaccio van rund, parmezaan, ruccola en zongedroogde tomaat
-
Hoofdgerechten
Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 15
Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 15.5
Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 15.5
Kalkoentournedos met honing sausje met dragon 15.5
Magret de canard, sausje met oude port 17
Parelhoenfilet met cognac 17
Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 15
Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 16
Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 16
Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 16
Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff 16
Varkenswangetjes in St.Bernardus 17
Rundsgebraad Bordelaise 17
Rundsfiletmignon met porto 19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 19.5
Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 18.5Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 0.80 cent per persoon.
Medaillons van hoevekip met panko, sausje met dragon en sherry 15Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten 15.5Kalkoenfilet sausje van sinaasappel met spek en balsamico 15.5
Kalkoentournedos met honing sausje met dragon 15.5Magret de canard, sausje met oude port 17Parelhoenfilet met cognac 17Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze 15Gepekeld varkenshaasje in een sausje met graanmosterd of sausje met verse rozemarijn en sjalot 16Varkenshaasje 17Varkensfiletmignon gegrild met een romig sausje 16Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes 16Varkenshaasje met vodka,champignons en stroganoff 16 Varkenswangetjes in St.Bernardus 17
Rundsgebraad Bordelaise 17
Rundsfiletmignon met porto 19.5 Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne 19.5Kalfslende in zijn jus met fijne kruiden 18.5 -
Nagerechten
Alle desserten worden voorzien van koffie met bij bediening.
Biscuittaartje met fruit en slagroom 8.50
Vanillebavarois met biscuit 8.50
Warme appeltaart met vanille ijs 9.00
Progrestaart met slagroom en coulis van framboos 8.50
Bladerdeegje met amandelschilffers, fruit,vanillecrème encoulis van rood fruit 9,00
In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille,en chocoladecoulis 8.50
Créatie van chocoladefluweel met sorbet van franmboos 9.00
Trio van mousse van chocolade/crème brulée/ijs/crumble 9,00
Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/taart/fruit/crème brulée (andere combinatie mogelijk) 11,00
Dessertbuffet en koffie ( vanaf 30 pers ) 14,00
3 maal Koffie en versnaperingen in plaats van dessert 4,80
Feestzaal galerie