Restaurant - café - feestzaal

Oudejaarsavondmenu

St. Sylvestercocktail met hapjes

Gevulde rolletjes van Meritius rundsfilet met zongedroogde tomaat en tapenade, créme van tomaat en mayo van aioli

&

Op beukenhout gerookte zalmrug met prei, sausje met limoen

&

Parelhoenfilet fine champagne met aardappelrotsjes en wintergarnituur

 &

Combinatie van progrès, sorbet van framboos, crumble en marsepein

      Nieuwjaarsdrink  

Wijn en water aan tafel inbegrepen
  85 € p.p.Aanvang 19.00u

Telefonische reservatie.
Reservatie is compleet na betaling van het volledige bedrag via BE56143088608288

met vermelding van uw reservatienaam.


Dinsdag tot zondag open vanaf 11u Maandag gesloten

Gesloten op dinsdag vanaf oktober tot na de paasvakantie, wel open voor groepen vanaf 15 personen op aanvraag.

We zijn open op oudejaarsavond

De kaart


Elke weekdag kunt u in ons restaurant terecht voor een heerlijke dagschotel aan een eerlijke prijs.

U kunt ook op het krijtbord kiezen uit superlekkere suggesties met gerechten volgens inspiratie van de chef.

Voorgerechten

Soep van de dag 4,50
Vispannetje 14,00
Scampi’s met Appel & Curry 14,00
Scampi’s in de Room met Look 14,00
Torentje van Gerookte Zalm met Garnituur 14,00
Samenspel grijze garnaal,scampi en garnaalkroket 14,00
Mediterrane salade met kaaskrokket 13,00

Snacks

Garnaalkroketten met frietjes 19,00
Tagliatelli met gerookte zalm 19,00
Vlaamse karbonaden/ Stoverij 17,00
Salade van Watoukaas met natuurham en tonijn 16,00
Croque monsieur garni 10,00
Croque hawaï / boem boem (spaghettisaus) 11,00
Croque neusje van de zalm / au saumon fumé 12,00
Spaghetti 12,00
Spirelli met ham en kaassaus / jambon et sauce fromage 11,00
2 boterhammen garni met kaas of hesp of met paté

10,00
Salade met kaaskroketjes en frietjes
Croquettes au framage et des frites
15,00
Pasta in de room met groenteallegaartje A l' italiana /
aux légumes a la crème
15,00

Steaks

in de boter gebakken 18,00 
in de peper 20,00 
met champignons 20,00
op Provençaalse wijze 20,00 
met handgeklopte béarnaise 21,00
au Gratin (Sabayon van rode wijn en sjalot ) 21,00

Kindermenu's

kaaskroketje of garnaalkroket met frietjes en groentjes

Kindersteak met frietjes en appelmoes 10,00
gepaneerd kippenvlees 9,50
Frietjes met frikandel, appelmoes en saus 7,00
Scampi's met frietjes 14,00
fishstick met frietjes 9,50

Hoofdgerechten

Lamskroontje met rozemarijn en look 27,00 
Entrecôte in de boter gebakken 22,00 
Entrecôte in een sausje met champignons en peperbolletjes 25,00 
Medallions van hoevekip met spekjes 17,00 

Visgerechten

Vispannetje ’Strooyen Hen’ 20,00 
Slaatje van Scampi’s van de Chef met frietjes of pasta 20,00
Zalm met gewokte groentjes van de chef 22,00 
Visuggestie van de week 22,00 
Salade van gerookte zalm met grijze garnaal & tomaat 22,00 

Over ons


Al enkele generaties baat de familie Veyer Restaurant De Strooyen Hen uit. Opvolgers Filip en Eveline dragen deze erfenis met respect. Ze kozen resoluut voor de gastronomische weg. Geen koerswijziging maar een andere versnelling. Zo worden ook nu nog enkel frietjes van zelfgekweekte knollen geserveerd.

Dat moet ook wel want verse producten verdragen alleen het goudgeel gezelschap van klassestaafjes. De riante tuin met zonneterras is een organisch verlengstuk van de schitterende natuur die reikt zover je kan kijken. Kwaliteit is geen kwestie van getallen.

Of je met twee of twintig bent, genieten blijft De Strooyen Hen betaalbaar.

Troeven


Het bijhuis

Het bijhuis

Feestzaal

Feestzaal

Ideaal voor busreizen

Ideaal voor busreizen

© De Strooyen Hen | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD