Restaurant - café - feestzaal


Kerstmenu

Cava met twee hapjes

Zacht gerookte zalm met garnalen en gefrituurde pladijs

Soepje van tomaat met basilicum

Gelardeerd kerstkalkoenfilet, appel met veenbesjes, oesterzwam en witloof en kroketjes

Chocoladetaartje met ijs
koffie

Wijn en water inbegrepen

63€ pp.
reservatie gewenst


Oudejaarsavond menu 2019

Apéritief met hapjes

Salade folle van terrine van ganzenlever met appel en gerookte eend
Combinatie van St. Jacobsnoot met kabeljauw, boschampignons en butternut
Kalfsgebraadje met dragon, mini kroketjes en wintergroentjes
Creatie van de chef met ijs, crème brulé en taartje met vanille
Bubbels op het nieuwe jaar
Water en wijn inbegrepen
90€ pp.Aanvang 19.00u
Telefonische reservatie.
Reservatie is compleet na betaling van het volledige bedrag via BE56143088608288
met vermelding van uw reservatienaam.

Nieuwjaardagmenu 2020

Cava met twee hapjes

Combinatie van St. Jacobsnoot met kabeljauw, boschampignons en butternut

Kalfsgebraadje met dragon, mini kroketjes en wintergroentjes

Creatie van de chef met ijs, crème brulé en taartje met vanille

Wijn en water inbegrepen

63€ pp.



De kaart


Elke weekdag kunt u in ons restaurant terecht voor een heerlijke dagschotel aan een eerlijke prijs.

U kunt ook op het krijtbord kiezen uit superlekkere suggesties met gerechten volgens inspiratie van de chef.

Voorgerechten

Soep van de dag 4,50
Vispannetje 14,00
Scampi’s met Appel & Curry 14,00
Scampi’s in de Room met Look 14,00
Torentje van Gerookte Zalm met Garnituur 14,00
Samenspel grijze garnaal,scampi en garnaalkroket 14,00
Mediterrane salade met kaaskrokket 13,00

Snacks

Tagliatelli met gerookte zalm 19,00
Vlaamse karbonaden/ Stoverij 17,00
Salade van Watoukaas met natuurham en tonijn (niet op zondag) 16,00
Croque monsieur garni (niet op zondag) 10,00
Croque hawaï / boem boem (spaghettisaus) (niet op zondag) 11,00
Croque neusje van de zalm / au saumon fumé (niet op zondag) 12,00
Spaghetti (niet op zondag) 12,00
Spirelli met ham en kaassaus / jambon et sauce fromage (niet op zondag) 12,00
2 boterhammen garni met kaas of hesp of met paté
(niet op zondag)
10,00
Salade met kaaskroketjes en frietjes
Croquettes au framage et des frites
15,00
Pasta in de room met groenteallegaartje A l' italiana /
aux légumes a la crème
15,00

Steaks

in de boter gebakken 18,00 
in de peper 20,00 
met champignons 20,00
op Provençaalse wijze 20,00 
met handgeklopte béarnaise 21,00
au Gratin (Sabayon van rode wijn en sjalot ) 21,00

Kindermenu's

kaaskroketje of garnaalkroket met frietjes en groentjes

Kindersteak met frietjes en appelmoes 10,00
gepaneerd kippenvlees 9,50
Frietjes met frikandel, appelmoes en saus 7,00
Scampi's met frietjes 14,00
fishstick met frietjes 9,50

Hoofdgerechten

Lamskroontje met rozemarijn en look 27,00 
Entrecôte in de boter gebakken 22,00 
Entrecôte in een sausje met champignons en peperbolletjes 25,00 
Medallions van hoevekip met spekjes 17,00 

Visgerechten

Vispannetje ’Strooyen Hen’ 20,00 
Slaatje van Scampi’s van de Chef met frietjes of pasta 20,00
Zalmrug met Dordognekruiden van de chef 23,00 
Visuggestie van de week 23,00 
Salade van gerookte zalm met grijze garnaal & tomaat 23,00 
Salade van garnaalkroketten (3st) 23,00

Over ons


Al enkele generaties baat de familie Veyer Restaurant De Strooyen Hen uit. Opvolgers Filip en Eveline dragen deze erfenis met respect. Ze kozen resoluut voor de gastronomische weg. Geen koerswijziging maar een andere versnelling. Zo worden ook nu nog enkel frietjes van zelfgekweekte knollen geserveerd.

Dat moet ook wel want verse producten verdragen alleen het goudgeel gezelschap van klassestaafjes. De riante tuin met zonneterras is een organisch verlengstuk van de schitterende natuur die reikt zover je kan kijken. Kwaliteit is geen kwestie van getallen.

Of je met twee of twintig bent, genieten blijft De Strooyen Hen betaalbaar.

Troeven


Het bijhuis

Het bijhuis

Feestzaal

Feestzaal

Ideaal voor busreizen

Ideaal voor busreizen

© De Strooyen Hen | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD