Skip to main content

Restaurant - Feestzaal - Terras

 

 

Openingsuren:

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten, open op aanvraag voor groepen vanaf 15 personen 
woensdag: 11:30-21:00
donderdag: 11:30-21:00
vrijdag: 11:30-21:00
zaterdag: 11:30-21:00
zondag: 11:30-21:00

De keuken is open van 11:30-14:30 en 17:30-21:00. We nemen uw bestelling op tot 21:00

 


Reserveer alvast uw tafel!

Voorgerechten

- Torentje van gerookte zalm

- Scampi van de chef (voorgerecht)

- Soep van de dag 

- Artisanale garnaalkroket (1 st.) met crudités

- Artisanale kaaskroket (2st.) met crudités

 Hoofdgerechten

- Vispannetje van het huis met groentesliertjes

- Salade mix met gerookte zalm en grijze garnaalkroket

- Salade scampi van de chef met frietjes of pasta

- Varkenshaasje

- Vleessugestie

- Rundsstoofpotje met St. Bernardus

- Vissuggestie van de week

-Steak - Gratin Maison
-Steak - Peper
-Steak - Champignon

- Vegetarische schotel

- Salade van garnaalkroketten 3st.

- Salade van kaaskroketten 3st.

Alle hoofdgerechten kunnen gevraagd worden met puree, frietjes of kroketten.
Snacks niet op zaterdagavond en zondagmiddag.

Bij grotere gezelschappen vragen wij om de keuze te beperken tot 4 keuzes.

U kunt ook heerlijke gerechten kiezen op het krijtbord volgens de ingeving van de chef.

Over ons


Al enkele generaties baat de familie Veyer Restaurant De Strooyen Hen uit. Opvolgers Filip en Eveline dragen deze erfenis met respect. Ze kozen resoluut voor de gastronomische weg. Geen koerswijziging maar een andere versnelling. Zo worden ook nu nog enkel frietjes van zelfgekweekte knollen geserveerd.

Dat moet ook wel want verse producten verdragen alleen het goudgeel gezelschap van klassestaafjes. De riante tuin met zonneterras is een organisch verlengstuk van de schitterende natuur die reikt zover je kan kijken. Kwaliteit is geen kwestie van getallen.

Of je met twee of twintig bent, genieten blijft De Strooyen Hen betaalbaar.

Troeven


Feestzaal

Het bijhuis

Edmund Blunden bij de Strooyen Hen

Ideaal voor busreizen