Feestzaal

Naast het restaurant beschikt De Strooyen Hen ook over een feestzaal voor banketten, communiefeesten,..... Menu's worden samengesteld volgens de wens van de klant. De hele groep besteld hetzelfde menu.

Vraag vrijblijvend inlichtingen via 057 38 80 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien een hoofdgerecht niet wordt voorafgegaan door soep of voorgerecht plus 1.50 per persoon. Indien er aangegeven personen niet aanwezig zijn de dag zelf wordt de helft aangerekend van het totaal bedrag van de niet aanwezige personen.

à 3.50 volgens seizoen

  • Aspergesoep met platte peterselie
  • Soepje van courgetten
  • Tomatensoep (balletjes plus 0.50)
  • Preisoep
  • Soepje van tomaat en courget met basilicum
  • Soepje van tomaat met Maredsous
  • Groene groentensoep van de tuinman
  • Ijsbergslasoep met korstjes
  • Soepje van witloof met spekjes

à 4.50

  • Currysoep met appeltjes en kip
  •  Roomsoepje van kip met champignon, vleesballetjes en kervelpluksels

à 8.00

  • Soepje van pompoen met sintjacobsnootjes
  • Noordzeevissoepje met toost en rouille
  • Victoriabaars op een crème van bloemkool, brunoise van gerookte paling en blanke boter € 11
  • Victoriabaars met aardappelschubbetjes,venkel, wijnsaus, toets van rode biet.€ 11
  • Kabeljauw met een korstje van panko , hazelnoot en parmezaan ,bisquesaus € 12
  • Pladijsfilet met krokantjes,jus van garnalen en groentensnippers € 12
  • ( niet in het voorjaar)
  • Vispannetje Strooyen hen € 11
  • Zalmrug met fijne groentjes en hollandaise € 11
  • Rode poonfilet met amandelkorst, jus van aubergine en tomaat parmezaankoekje € 12
  • Duo van zalm en tong op snijbiet met mousseline € 13
  • Gevulde schelp met cocquille, zalm en prei € 13
  • Salade van scampi met spekjes, korstjes en appel € 12
  • Salade van garnalen , krokante visreepjes, gerookte zalm, kerstomaatjes en remoulade € 12
  • Samenspel van gerookte zalm met zijn taartje , tartaar van zalm met dille ,kwarteleitje en kruidenvinaigrette € 12
  • Krokante salade met kroketjes van cobourg ,meloenbolletjes en oud Brugge € 10
  • Bladerdeegtaartje gevuld met polderkip ,sausje met peperbolletjes € 10
  • Sorbet als tussendoortje 2.80 pp (citroen met munt of champagne of aardbei of ananas of sinaasappel)
  • Medaillons van hoevekip met panko ,sausje met dragon en sherry € 14
  • Kalkoengebraad met champignonsaus en diverse groenten € 14,80
  • Kalkoenfilet gevuld met zijn farce en gandaham € 15
  • Kalkoenrollade met een sausje op zijn Provencaals € 15
  • Magret de canard in een sausje met passievruchten en spek of een sausje met oude port € 15.50
  • Parelhoenfilet met cognac € 16
  • Gebraiseerd gebraad op Poperingse wijze € 14
  • Varkenshaasje in een sausje met graanmosterd € 14.90
  • Of sausje met verse rozemarijn en sjalot €14.90
  • Varkenshaasje gebardeerd met spek en gevuld met zongedroogde tomaatjes en tapennade € 15.50
  • Varkensmedaillions met spek en kruidenkorst € 15
  • Varkensfiletmignon lichtjes gerookt in een getomateerd sausje € 14.90
  • Varkenshaasje in wildsaus met veenbesjes  € 14.90
  • Varkenshaasje met vodka,champignons en paprika € 15.50
  • Kabeljauw aan de schréve € 18.50
  • Vissersbord met zalm ,kabeljauw en grijze garnalen met groentenjulienne € 18,50
  • Rundsgebraad Bordelaise € 16
  • Rundsfiletmignon met porto € 19
  • Kalfsgebraad (kleinhoofd) fine champagne € 18.50
  • Kalfsfilet met cognac in de room € 25
  • Lamskroontje met look en rozemarijn € 25
Al onze gerechten worden voorzien van verschillende groentjes, kroketten of aardappelrotsjes of frietjes. Indien aardappelgratin plus 0.80 cent per persoon.
Alle desserten worden voorzien van koffie met bij bediening.
  • Biscuittaartje met fruit en slagroom € 8.50
  • Biscuittaart met vanillecrème en chocolade € 8.50
  • Meringuetaart met biscuitbodem en ananas € 8.50
  • Zwarte woud Taartje van chocolade met kersen € 8.80
  • Taartje van chocolade met frambozen € 8.80
  • Taartje van appel met schuimkop € 8.50
  • Progrès met brokkeldeeg en framboos, slagroom en marsepein € 8.80
  • Progrestaart met vanille en coulis van framboos € 8.50
  • Bladerdeegje met amandelschilffers,vanillecrème en coulis van rood fruit € 8.50
  • In huis gedraaide ijstaart met meringue vanille, praline en chocolade € 8.50
  • Créatie van bladerdeegje met soesje en meringue honoré € 8.80
  • Warme appeltaart met vanille ijs € 8.80
  • Créatie van poire belle Hélène met sorbet van peer, crème van luikse siroop en ganache van chocolade € 8.80
  • Mousse van witte chocolade met aardbeien en speculaaskruimels € 8.50
  • Aardbeien met zijn sorbet, ijs van vanille en meringue € 8.80
  • Trio van mousse van chocolade/crème brulée/ijs € 9.00
  • Royaal Dessertbord met vb. Chocolademousse/vers gedraaid ijs/progrètaart/pannekoek/fruit/crème brulée (andere combinaties mogelijk) € 10,00


Dessertbuffet en koffie (vanaf 30 pers) € 13,00

2maal koffie en versnaperingen in plaats van dessert € 4,00